(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Acknowledge Health Innovation - Samenwerkingspartners

Wij werken intensief samen met experts en specialisten op verschillende vakgebieden. Dit vinden we belangrijk omdat we voor elk individueel project de beste en meest geschikte mensen willen opschakelen. Op deze pagina vind je meer informatie over en nuttige links naar onze samenwerkingspartners.

Acknowledge Health Innovation & Siezo! - Een krachtig en complementair duo

Ellen Wijnands is oprichter en eigenaar van Siezo! en werkt al ruim 15 jaar in de zorg. Zowel in project- als lijnmanagement, en is van oorsprong technisch bedrijfskundige. Drie jaar geleden is Ellen als zelfstandige gaan werken: Siezo! Siezo staat voor strategie implementatie in de zorg en richt zich op organisaties in de zorg, of onderdelen daarvan, die een principiële, strategische keuze hebben gemaakt en de vertaalslag naar een toekomstbestendig ontwerp willen maken, met de drive dat ook echt te implementeren.

Lees meer over deze bijzondere samenwerking